skip zincofer

Hai ibu2.. sy dah lama skip makan zincofer. Sbb bila mkn ja rasa macam pening kepala+loya2.. dada jd x sedap. Sy dah masuk 32week.. org2 cakap bila dah trimester atas2 ni nevermind kalau x makan ubat? Betul ke?

1 Balas

Ish makan la..kalau xsesuai bgtau doc..awak tak boleh makan ubat tu..nnt doc akan tukar ubat..tak pun awak pergi beli la ubat kat farmasi. Awak makan zincofer sbb hb rendah kan?

4y ago

Saya pun gdm on diet first baby..dgn hb rendah..ubat mmg tak pernah skip..pikirankan anak dlm kandugan tu je..