Morning Sickness,

Hai ibu2 smua, nk tnya klo kita da masuk trimester ke2 mmg alahan(muntah) masih lom abis ke,,

2 Balas

sama 😅 dkter kata depends individu.. kadang ade trimester 1 teruk.. kadang 2, kadang 3, kadang sampai bersalin.. 😪 x sabar menanti morning sickness tu berubah..

4y ago

tu la.. mesti best sgt2.. 😅😅

Sy masuk 4 bln pun still muntah lg.. Tp xteruk la mcm 1st trimester. Cuma skrg bdan byk angin pulak...

4y ago

Sma la. Muntah xteruk cm mula2 trimester petama, cuma skrg ade lgi la muntah2 nya, da sma cm awk, bdn angin je..