Tanda awal bersalin

Hai ibu² semua..boleh tak nak minta pengalaman ibu² semua...awal² tanda nak bersalin...saya sekarang 36mingg 5hari...ini kandungan kedua..tapi sebelum ni ceaser sbb twin...saya tak pernah rasa tanda² sakit nak bersalin tu..jadi tak tahu macam mana tandanya...dan share la juga tips cepat bukaan bersalin ya..dah xsabar nak baby keluar ni..huhu..tq ibu² 🌹

2 Balas

rasa contraction yg makin lama makin kerap, sy hritu rasa contraction dri pagi smpai malam dlm jam8 malam macam tu bru sy pegi hosp sbab darah sd keluar, msuk PAC cek bukaan sd 3cm...

7mo ago

berapa jam rasa contraction tu puan ..bersalin jam berapa

Contraction kerap setia 5 minit