Tanda awal sebelum bersalin

Hai ibu²...saya sekarang 36w4d...kandungan kedua...tapi tak pernah rasa sakit tanda bersalin..sebab 1st pregnant ceaser twin...boleh tanya tanda² awal atau sakit nak bersalin macam mana..sebab tak ada pengalaman...skrg ni yg perasan saya sembelit..lepas tu ada macam keputihan mcm pekat sikit...share lah pengalaman ibu semua ..tqqq🌹

1 Balas

hai..tanda awal saya nak bersalin ialah perut kerap mengeras...5min sekali .ada org turun air ketuban dan darah