Cucuk perancang depo

Hai ibu2 semua, sya nk tnya... Ada tk ibu2 yg merancang amek depo? Then bila dah amek depo, bila wktu brsama ibu2 akan double protection lg tak untk husband? Example mcm still pakai kondom walaupon dah cucuk depo, sbb risau husband trlajak ke dlm... 😅😅

5 Balas

1... cucuk depo nie effect pd owg2...adw yg bdn dy blh trime...ade bdn xlh... depo akn kaco period...lpas tu selere mkn mbuak2...berat bdn naik kaw2..then nfsu nk bsame suami tu t xde...cucuk depo pon blh sgkot jgk...lbih baikk mrcang sndri...

1y ago

tk boleh nk merancang sndiri... sbb dah ada kejadian... anak baru 5 bulan, sya dah sangkut... sbb sya subur sngt... awal memang nk rancang sndiri... sekali dah sangkut aritu, memang tk berani dah... after 5weeks sya miscarriage, lepas pantang miscarriage tu, abes pendarahn terus cucuk depo... sejak tu sya tkot nk biarkan husband lepas dlm, meski pon dah cucuk depo... tu yg nk tnya, kot ada yg trjadi mcm kes sya ke... 😅😅