Cucuk perancang depo

Hai ibu2 semua, sya nk tnya... Ada tk ibu2 yg merancang amek depo? Then bila dah amek depo, bila wktu brsama ibu2 akan double protection lg tak untk husband? Example mcm still pakai kondom walaupon dah cucuk depo, sbb risau husband trlajak ke dlm... 😅😅

5 Balas

Perancang ni berapa % je keberkesanan dia. Bukan cucuk terus kebal x pregnant. So mmg kena double protection

1y ago

Aah betul. Nurse pun ada bgtau tp nurse sini suruh hold seminggu je lepas tu pesan kalau nak extra protection pakai kondom. 😂