Multivitamin

Hai ibu2 semua... Sapa ada pengalaman dpt multivitamin ni? Kalau makan ni perlu makan sekali dengan folic acid tak ataupun tak perlu consume folid acid? Sebab saya baca kandungan vitamin ni dah tmasuk folic acid... Sya dah smpai rumah baru perasan vitamin ni sekali dgn folic acid..

Multivitamin
34 Balas

Saya pun amik yg ni sis...lps admitted hari tu, so far ok...n klu sy amik yg ni, xperlu asid folic da, sbb vitamin² yg lain pun dah ada dlm 1 kapsul..alhamdulillah...ok setakat ni..