tendangan bayi

Hai ibu2 semua. Kandungan saya sekrg nak masuk 25 minggu. Ini kandungan kedua saya. Normal ke tendangan bayi masih perlahan masa ini? Atau perlu betul2 pantau masa masuk trimester ketiga? Saya masih cari corak masa bayi aktif. Saya agak paranoid sebb saya pernah kehilangan bayi dlm kandungan masa 34 minggu. Bila bayi menendang perlahan atau kurang bergerak , saya jadi takut yang amat sangat ?. Terima kasih ibu2 semua sudi membantu. Doakan perjalanan kalini dipermudahkan.

1 Balas

Masa sy sebelum 28w, baby pun kejap aktif kejap tak. Kadang2 sehari dia senyap je. Biasa dia tido laa kot. Tapi start nak kira gerakan semua, alhamdulillah dia always gerak even kadang2 take time jugak. In shaa Allah baby awk okay. Jangan stress2 ye.