Pergerakan bayi kurang

Kandungan saya dah masuk 34 minggu adakah normal bayi kurang bergerak,baru Hari ni terjadi sebelum ni aktif sahaja.#ingintahu #firstmom #firstbaby

2 Balas

X normal, patut awk terus ke hosp rujuk dr sna biar dr yg periksa apa masalah kndungan awk. Nurse awk x pesan ke klu baby dlm kandungan kurang pergerakan (before 5pm kalau x ckup 10tendangan) kena terus ke hosp jangan tunggu2 lagi.

sya pun kdang2 baby kurang gerak jgak ..dia lebih kepada tidur ..sya minum air sejuk baru laa dia gerak2 ..pastikan ckup 10 tendangan ..klau rasa lain sngt tu baik sis gi hospital ja skurang2nya lega skit