spotting

Hai ibu2 semua harap ada sudi jwb soalan ni ye ? Lately ni saya kerap gak ada spotting sikit tak bnyk kdg tompok skit ,kalau buang air kecil skit je kuar mcm drh period tapi Tak ada sakit perut langsung bkn kluar darh yg agak bnyk cuma skit sahaja ,saya ada pergi hospital dia cuma kata selagi Tak kluar ketul2 ada mengalir bnyk and perut pun Tak sakit jgn dtg hospital kata nya ? saya cuma dtg mse tu sebab risau first pregnancy Tak ada pengalaman ni pun bru lagi bru sebulan ? ada yg sudi terang Kat says Tak ? Kdg2 risau gak pergi hospital jwpn dia itu je bg nya hmmm

1 Balas

Cek upt dulu. Kalo positif buat pengesahan kt klinik then bgtau kua spotting da berapa lama. If doc kta kndungn ok just bnyk bedrest. Stop buat keje dulu. Kdg nk period pon boleh jd kua spotting dulu.