keluar air mengalir 35w

hai ada tak yg berpengalaman keluar air mengalir tak pasti air ketuban atau keputihan .. tapi takde rasa sakit .. kalau cmni better pergi emergency atau tak ? saya first mom to be so agak confius .. sebelum ni ada keluar jugk tapi tak bnyk mcm harini .. bila bgitau doc dia ckp keputihan normal kot then dia papsmear saya .. tapi time tu sikit je and jrg kluar .. ni mcm kerap saya takot leaking air ketuban ada tak yg pengalaman cmni cuba share ??‍♀️

2 Balas

kalau ada bau tu keputihan, kalu xde bau tu ketuban.. better pg cek takut leaking.. dr scan boleh tau ketuban makin kurang atau ok, dr kita risau sorg² better dgr pendapat doc..

boleh pergi klinik dulu untuk check.