#ingin tahu

Haritu sy ada pergi klinik sb ad kelua darah tak bnyak cuma setitik dua je . Dokter buat scan dokter ckp bby okay bru nmpak kantung dia je , lpas buat scan smpai harini bnyk pulak darah yg keluar ? cuma takde ketul-2 dia dtg mcm drh haid . Ibu-2 cuba jwb sy kena pergi klinik / hospital lg ke jumpa dokter ? Thnkyouu ♥#ingintahu

2 Balas

kandungan awak dah berapa minggu? sy dah 12 weeks, doc kat kk pesan kalau ada keluar spotting atau bleeding cepat2 pergi ke hospital & jgn ke klinik.

3y ago

masa awak pergi scan tu dekat klinik mana ye? dia ada bagi ubat kuatkan rahim? sy masa week 7 ada spotting, terus pergi klinik Siti & scan, doc bagi ubat kuatkan rahim. ubat tu kena habiskan.

bter sis kne rujuk doc trus