tompok coklat

hai semua normal ke kalau 6week kluar flek coklat sikit sngat ? 3/7 haritu kluar flek coklat sedikit shja then 4/7 pun sma trus pgi emergency dr tak de scan ap2 dia just tnya shja klu ad skit prut and pinggang so saya ckp takde sbb mmg takde then, Dr ckp itu normal shja DR sru balik . Lepastu harini sya cek spotting tu mcm mkin bnyk tapi x penuh la pantyliner tu cuma kuantiti dia bnyk skit and wrna drah dri coklat gelap ke merah2 . sya perlu ke kecemasan lagi ke ? atau nrmal mcm yg dr ckp ? sbb dr bgtau klu darah merah bnyk dan prut dgn pinggang skit baru dtg ke kecemasan smula . #ingintahu #pleasehelp #firstmom

1 Balas

Bergantung pada individu. Awak kena banyakkan bedrest, elakkan stress minum air kosong secukupnya. Saya pun ke klinik jika dan PAC hospital jika ada spotting/discaj warna pelik. Saya perasan ia terjadi bila saya terlalu penat /makan makanan tinggi karbohidrat dan gula. Jadi saya elakkan perkara2 tu

2y ago

🌻