Depo provera

Hai ibu2 semua, firstborn saya dah setahun 3 bulan sekarang. Dari dia newborn sampai lah sekarang sy tak pernah miss cucuk depo. Tpi akhir2 ni Sy rasa susu Sy kembang dan nipple crack. Berkemungkinan pregnant ke mommies?Sy Belum check lagi,and period mmng X teratur sejak Guna Depo. Ada mommies yg ada experience preggy semasa ambik Depo X?

1 Balas

Better sis refer doktor yang sis selalu ambik depo… mungkin kesan sampingan depo