Cucuk depo tapi hamil

Salam mommies. Ada tak mommies sini ya g ada pengalaman cucuk perancang depo provera, tapi kemudian nya pregnant. Skrg sy masih cucuk depo, bulan lepas adalah suntikan ke 5 sy ambil. Anak pun baru 1tahun 1 bulan. Baru2 ni sy ada cek upt, hasilnya double line samar selama 2 hari berturut. Adakah sy pregnant? #ingintahu #SeriusTanya

1 Balas

Sama dgn sy sis 2bulan sekali cucuk depo Ank nak masuk 1thun 5buln sy prengnant...ank sulung dah czer😭😭