Lewat haid

Assalamualaikum ibu2 sekalian..nk tnya sy ni period on time tp dah lewat period msuk 3hari kemarin ada check kehamilan tp xda jua..sesiapa pnh cm ni adakah msh ada peluang untuk tggu hamil lg?tau mmg haid lewat

2 Balas

jika period selalu ontime tibe2 x mari tu insyaAllah lekat le tu.byk2kn bdoa insyaAllah.sy jns ontime jg kawan baik mmg mari ontime tiap2 bln.ni tibe2 bln 9 x mari2 lg hihih.dh bt prenency test alhmduliah double line.tpxcheck doc lg.moge betoi sy prenen aminn.didoakan utuk awk jg aminn😊😊

Mungkin hormon hcg awak masih rendah. Nanti cuba test lagi sekali.