brownish

hai ibu2 sekalian ,saya sekarang mengandung 7 weeks 5 hari ,mau tanya kalau ada keluar sikit2 brownish,normal kah tu ya?tlg share pengalaman kamu?TqTq

4 Balas

kalau ada discharge apa² warna brownish/red,pink...mcm tu better pergi klinik, lg² di awal kehamilan....sy pun ada spotting mcm tu...masa anak 1st sampai usia kandungan 6 bulan ada spotting, berapa kali sy pergi jumpa Dr...now anak sy tu dah 3 tahun lebih dah...moga baby dlm kandungan sis sihat2 sahaje😊

Prnh dctor bgtau kdg normal klo brownish2 sja. Tp klo dah heavy kena prgi hosp trus

4y ago

Syukur. Da nmpk janin dn heartbeat

Boleh jadi normal atau tidak normal

4y ago

Sama2 🤗

Better sis g klnik chck..😉

4y ago

Most wlcme😉