brownish

hai ibu2 sekalian ,saya sekarang mengandung 7 weeks 5 hari ,mau tanya kalau ada keluar sikit2 brownish,normal kah tu ya?tlg share pengalaman kamu?TqTq

4 Balas

kalau ada discharge apa² warna brownish/red,pink...mcm tu better pergi klinik, lg² di awal kehamilan....sy pun ada spotting mcm tu...masa anak 1st sampai usia kandungan 6 bulan ada spotting, berapa kali sy pergi jumpa Dr...now anak sy tu dah 3 tahun lebih dah...moga baby dlm kandungan sis sihat2 sahaje😊