Spotting dah lebih seminggu

Hai ibu2. Saya skrg preggy 6w2d. Tapi dah seminggu lebih spotting light coklat, dark coklat. Masa 5w mcm tu, ada sekali keluar fresh blood tp mcm tompok je. Masa 1st pregnancy takde spotting2 kerap mcm ni. Walaupun on off tp setiap hari mesti ada. Tak sakit pun perut cuma kadang2 ngilu je. Saya agak risau ni. Tp normal ke eh? Ada tak ibu2 yg pernah spotting lama? Baby okay?

Spotting dah lebih seminggu
5 Balas

Maaf sis..keluar darah xnormal utk sesetgh org..sis pegi klinik ye refer doc..

7mo ago

Ya haritu masa first scan dah inform doc. Kalau masih spotting memang dia suruh dtg lagi utk check. Selalunya spotting ni paling lama pun 3 hari ke seminggu.