bleeding / spotting coklat

hi tumpang tanya, normal ke spotting coklat still berlanjutan? first time jadi dia fresh blood skrg just spotting coklat tp rasa mcm dah lama almost 3 week. saya dah dapat weekly suntikan proluton dan makan duphaston setiap hari. tp still on off spotting coklat tu.. ada hari ada ada hari takda. ada sapa2 ada pengalaman mcm ni x? #firsttimemom #ingintahu

3 Balas

Saya baru2 nie bleeding hari ahad .. dan saya terus ke klinik kecemasan .. syukur alhamdulillah hari nie xda dah keluar darah… banyak kan berehat mommy… masa check di klinik syukur Baby masih ada

Bnyk situasi mcm ni berlaku dkt firstmom..termsuk sy sndri wktu first pregnancy..xtau punca kn..spotting asyk kuar on off..tau2 je jntung bby stop..missed miscarriage…

tak normal sis. kalau perlu, cuba cari 2nd or 3rd opinion