Keguguran seperti apa, ingin tahu sebab risau

Hai ibu2. Saya skg 6weeks tengah mengalami bleeding bercampur lendir. Saya ingin bertanya keguguran tu macam mana ye? Heavy bledding sampai terkeluar isi darah beku ke macam mana ye?

5 Balas

last time saya gugur at 7 weeks, memula keluar darah sikit sikit. then tetiba banyak macam period + mild cramps. esoknya pi hospital buat scan kat bawah balik dari appointment terus sakit perut sangat sangat then keluar habis ketulan darah. pergi scan rahim dah kosong dah, meaning dah jatuh semua tak perlu cuci