bersalin

Hai ibu2 saya dah 39minggu ni . Dah dua hari ni sakit2 kat bawah perut . Rasa mcm sakit senggugut . Hari ni dia sakit makin kuat. Tu ke rasa sakit contraction? Smlm susah tido sbb sakit .. mengiring kiri kanan pon sma je tak tenang nk tido. Tapi tanda2 air ketuban n lendir tu blum ada lagi lah . Perlu ke saya g hospital harini? Atau mgkin ibu2 ada pngalaman mcm sy ni.. sakit macam ni tp tiba2 dah 2 3cm?

8 Balas

memang tu skit nk brsalin sis,sy sakit mcm tu p hsptal dh 4cm trus msuk lbroom