Bayi llaki atau pmpuan

Ank first sya llaki.. skrng pregnant 36w masi tak tau jntina sbb bila doc scan tak nmpk & baru2 ni scan mlas dh nak tnya 😂 rmai yg ckp pmpuan ,,sya pn kkdng fkir begitu tpi smua brng baby yg d beli xda pun wrna2 girly 🤭 dri awl sllu mmpi bayi ni pmpuan tpi rsa nya tu sbb sya brharap kot 😂 bbrpa hari lalu sya mmpi brsalin ank llaki 🤣🤣 husband pn mmpi yg sma smlam 🤭🤭 sya sbnrnya tak kesah pn llaki atau pmpuan yg pnting shat 😁😁 tpi orang2 skeliling slalu ckp "klau baby boy jugk sbar ja lh,,trima ja.." 🤣🤣 orng skeliling pula yg risau 🤭🤭😂

2 Balas

situasi sama dgn saya , mana pergi org tegur boy padahal dah scan 3kali girl hahhaha . tp mmg teringin boy sbb dah ada 2 org princess hehe . even dh scan pun dalam hati masih berharap keluar lain 🤣

1y ago

🤭🤭 mmg brhrap jugk lh tpi apa2 pun yg kluar kna bsyukur lh & hrap sntiasa shat kn 😁

Kita ni mana mana je pun okay kan. Janji baby sihat. Tahniah ye sis dah baby ke-2!

1y ago

ank dh 7thun baru ada yg no 2 ni 🤭🤭 ya.. yg pnting shat 😁