Berkaitan anak lelaki atau perempuan..mitos @ fakta?

sje² tnye..ibu² mngandung ank llaki..mmg pusat mmbenjol ker..klu x,bkn ker..? #klujawapanmenyakitkanhatixpyhjwb

3 Balas

mitos la tu. sye anak laki, pusat x bonjol dpn pon. nak tau gender pg scan je. toksah caya la pusat benjol ke, perut lonjong ke kple bby kt tepi ke alahan x teruk ke tu semua mitos. nak tau gender pi buat gender scan.

Pusat benjol tu keturunan,,sy pregnant ank lelaki garisan dekat perut terang atas smpi bawah,,ppuan pulak garisan cerah dri bawah smpi pusat saja,,xtau la org lain tp itu yg sy perasan

Alaaa sis..mitos semua tu..