First baby

1) Normal ke klau pregnant di awl² ni skit kpla je stiap hri..bla mlm je skit kpla.. lps tu da kwan² ckp pgalamn mreka pregnant di awl2 ,alahan truk..mcm sy mkn pn berselera je,xde rsa nk muntah xde rsa alahan,cuma penat tu mmg xlrat sngt lah nk bt kerja² umah @ drive.. 2) Norml ke klau pregnant xde alahan muntah2? hehe bru ank first xde pglaman lg..sje nk tnye pdnpt kwan2 msa pregnant? Kalau sudi shre yer pglman

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

lain orang lain cara pembawakannya sis nasib kita la ada org tu steady tade alah apa, ada org tu alah biasa biasa ja and ada tu teruk sangat sampai matahari pun ta boleh hadap ada anak 1st okay saja, ada anak 1st teruk alahnya, nanti masuk anak 2nd lain pulak pembawakannya nasib kita la sis Allah nak bagi pengalaman bagaimana semasa hamil, asal kandungan sihat sudah

Baca lagi
3y ago

Ahah btul aslkn kndugan sihat..tq ya shre info

Tiap ibu tak sama sis alahan dia. Dorang muntah2, sis hanya sakit kepala tiap malam je. Dorang takde selera, alhamdulillah sis ada selera, tapi Tuhan uji jenis lain pulak. Ada ibu takdak alahan muntah, ada ibu takleh makan skit muntah je. Macam saya, syukur sepanjang preggy takde alahan cuma pening loya sikit2 je tapi berselera kemain. 🥰

Baca lagi
3y ago

Owh tula kn..stiap org lain² alahan nye.. Tq ya shre info