Sedihhh..

Hai Ibu2.. Normal Ke Klau Sakit Semasa Bersama? Sy Ad mslh kt bwh tu kurang air.. Xda Nafsu N Xda Air Jd Bila Bersama Rase pedih sgt2.. Smpai ngs2 bila bersama.. Dr awal khwin sapa laa bersalin hari tu tetap rse skit yg sme.. Cuma skrg sy x cuba lg cbb tgh Berpantang.. Lps pntang ni xtahu laa mcm mne. Msih lg trauma sakit bersama dn sakit bersalin.. Tp sy kesian kan suami.. Sy xmampu bg dia kepuasan.. Da sy sndri x rse puas dn nikmat.. Sy rse mcm sy ni x smpurna mcm perempuan kat luar sana.. Sy xda lgsung nafsu nk bersama.. Setiap kki suami mtk sy bg tp kdg2 terpaksa.. Sy x thu dah nk buat mcm mne, sy nk sgt puaskan suami dn dri sy sndri.. Perlu ke rujuk doc sakit puan utk kes mcm sy ni?

25 Balas

Kena relax and foreplay lama sikit. Sy pun mcm tu dari mula2 kahwin sampai la bersalin. Sekarang ni kurang sakit sikit. Tu pun pakai pelincir

4y ago

Da guna yg tu mmg lagi pedih.. Hukhuk

Try pakai gel,,,mybe sbb sakit tu yg buatkn nafsu bersama tu tiada,,try pkai gel n mybe u boleh tolerate sbb dh kurg rasa sakit..

Sorry just pendapat mybe try tukar posisi.. contoh awak kt atas ke bila awak handle mybe bleh jdkan awk rase feel romentik tu ke?

4y ago

tukar posisi pun dpt atasi rasa sakit .. klimaks pun dpt..sbb kdg2 sy pun sakit jgk,nk klimaks tp payah nk dpt.so bila agak2 suami da nk klimaks,sy tukar duk atas..2 2 dpt..sis cuba la jgk..

Cuba try minyak the woomen.. feedback mmg👍🏻.. sy xd mslh kekeringan tp sy beli mmg basah.. cubalah sgt2 recomended!!

4y ago

Sorry x prasan ad noti.. sapu kt private part boleh.. tgk awk nk utk kegunaan ape.. better visit ig yg sy ckp tu.. ad bgtau kt situ😊

Selalunya kalau mcm tu, suami awk kena buat foreplay sebelum bersama. Bagi awk betul2 basah dulu baru laa okay.

4y ago

Mse msuk ckit tu da rse sakit.. Tu jd trauma terukkk.. 😭 Ni bru brsalin n dah abis pntang jd lg laa tkt nk brsama..

Cuba makan jamu,jamu boleh naikkan nafsu..sebelum bersama mntk suami layan sis dulu bagi gairah..baru kluar air tu

4y ago

Ape2 jamu pun boleh..saya makan maharani bagus

"Juice Perawan Gold" inilah rahsia yg bagi saya memuaskan suami saya. Try this sis after pantang...

Sis try makan jamu kunyit+manjakani. Sebelum ni saya pernah alami juga...dan jamu ni berkesan untuk saya.

4y ago

Boleh diminum utk orang menyusui tak ye sis??

Ermm.. sy sblm ni ok je.. tp lpas almost 2 weeks x bersama bru terasa pedih tu...😢😢

Cuba makan madu sidir yaman 3botol sebab madu boleh rawat dan naik kan nafsu seks