Sedihhh..

Hai Ibu2.. Normal Ke Klau Sakit Semasa Bersama? Sy Ad mslh kt bwh tu kurang air.. Xda Nafsu N Xda Air Jd Bila Bersama Rase pedih sgt2.. Smpai ngs2 bila bersama.. Dr awal khwin sapa laa bersalin hari tu tetap rse skit yg sme.. Cuma skrg sy x cuba lg cbb tgh Berpantang.. Lps pntang ni xtahu laa mcm mne. Msih lg trauma sakit bersama dn sakit bersalin.. Tp sy kesian kan suami.. Sy xmampu bg dia kepuasan.. Da sy sndri x rse puas dn nikmat.. Sy rse mcm sy ni x smpurna mcm perempuan kat luar sana.. Sy xda lgsung nafsu nk bersama.. Setiap kki suami mtk sy bg tp kdg2 terpaksa.. Sy x thu dah nk buat mcm mne, sy nk sgt puaskan suami dn dri sy sndri.. Perlu ke rujuk doc sakit puan utk kes mcm sy ni?

25 Balas

Pnh jdi..sy cba mkn jamu dikna..alhamdulillah suma da ok..

4y ago

Klau saya ambi supplement EPO ja boleh pulihkan hormon&emosi&tingkatkan kesuburan dan vagina pun auntomatic cepat basah bila bersama.Tapi kena konsisten ambi ya.

Sis sama ngn apa yg sy alami skrng😭

4y ago

Allahuu.. Semoga sis sbar yer.. Sy pun takot jd mcm ni laa..suami dh la muda dr sy 5 thun.. Sy pun tkt dye cri pmpuan lain.. Cbb sy x mmpu puaskan dia.. 😭

Cuba gna pelincir bli dkt frmasi

4y ago

Dh try semua jenis product durex sis? Mmg durex ada yg pedih dan ada yg x pedih Sis. Try Aloe Vera yg normal punya. Xada letak extra sensation InsyaAllah okay

Pnh jdi..

Pkai gel

4y ago

bagi sy durex xok.. better pakai ky jelly. lagi selesa..