Pregnant 9 weeks 2 days

Hai ibu2 ..nk tnye normal ke doc scan kandungan nampak kantung saje tapi janin xnampak…sy bru je buka buku pink harini..doc kata nanti mari 2 minggu lagi scan kalau xnampak jgk maknanya kandungan tak menjadi(keguguran)…sy sedih tapi harap2 baby baik2 je🥺

1 Balas

Hi Puan..maybe masih baru lg puan..takpe Puan doa banyak2..mohon pada Allah agar segala nya dipermudahkan..sy doakan semoga puan & kandungan sentiasa dibawah lindungan Allah swt..sebaik2 perancang hanyalah DIA🤲🏼❤️

2y ago

Aamiin tq sis🤲🏻🤲🏻