xnk makan..

Hai ibu2 nk tanye normal ke bayi 11 bulan xnk mkn..hrp kn susu jek..puas dah masak kn menu brlainan setiap hari tapi hanya 1 atau 2 sudu je mkn..

1 Balas

Sy ad trbca.. time ni dia nk mmbesar.. dia merangkak..bermain.. berdiri bgai.. 1 bnda dia akan kurang.. iaitu mkn.. sma mcm ank sy ni.. 10bulan. Mkn..2 3 sudu. Buat itu buat ini..last2 bonda dia yg hbiskan.. sy ad bca lg. Klau dia msih mau mnum susu msih ok.. klau mkn n mnum dia tolak.. kena jmpa doc 😊

5y ago

Ok..wc 😊