Naikkan berat badan bayi

Hi mommies.. Mcm mne ye cara mommies naik kn berat badan bayi umur 9bulan dan tambahkan selera makan dia? Sebab anak sya xnk mkn. Makan sikit je.. setiap hari mcm tu. Wlupon dh tumbuh gigi. Ada cara ke.. atau mommies buat mcm mna nk naik kn selera mkn dia? #ingintahu #pleasehelp #firstmom #firstbaby

3 Balas

sblum2 nie mkn ok? anak sye 8 bln pun ade msalah yg sme.. selama nie ok je mkn.. tbe2 x nak.. then sye tukar tekstur bubur tu cair sikit.. bru dye nak mkn.. klu x, nak bkak mlut pn payah..

8mo ago

sye ok je asalkn baby nak mkn.. klu rse kalori kurg/berat baby x naik bley try cara lain yg ssuai..

bawa main pasir pantai rumput etc utk sensory.. + protein & fat utk tambah berat

cuba share menu harian baby awak?