Resepi kek pisang

Kek pisang ? Puree pisang (nk habiskan stok yg frozen sbb anak xnk mkn dah puree) Puree kurma 2 sudu besar Minyak masak 1/2 cawan Tepung gandum 1/2 cawan Soda bicabornat 1 sudu kecil Baking powder 1 sudu kecil Telur 1 biji Blendkan semua sekali.. Warna kek pisang ni gelap sikit sebab guna puree kurma.. #nosaltnosugar

Resepi kek pisang
15 Balas

kena kukus berapa lama ye? fail la kalau kukus. kek mesti jadi macam bantat😅

waa... nmpak sedap sgt... boleh try la ni... 🥰🥰🥰... tqs for sharing

Wow.. Sedapnya😍

😍😍😍😍

Wow... nak cuba!

wahh 😋😋

😍👍

sedap

👍