Selera Makan Macam Biasa

Hai ibu2.. Nak tnya.. Ada tak kat sini yg bila dh 3 bulan n nak masuk 4 bulan selera makan biasa2 je.. Maksudnya time trimester pertama selera makan membuak2.. Asyik lapar n makan je. Sekarang ni dah slow n biasa2 je.. Risau jgk.. Ad yang mengalami seperti ini?

1 Balas

Sy pun mcm tu sis.. 1st trimester mesti cari nasi siang mlm, act before pregnant mkn ns 1hri 1x itu pun sikit.. Tp masuk 2nd trimester mcm x lalu nak mkn ns, mkn pun just utk nutrisi baby jer..

5y ago

Alhamdulilah xde alahan..