Temu janji vaksinasi masa hamil

Hai ibu2 nak tanya...boleh ka sya ambil vaksinasi dos penggalak nnti 23 haribulan ini nnti..sya skrng 10w1day..ada kesan sampigan tak??

17 Balas

Saya dah ambik booster alhamdulillah ok takde side effect. Puan boleh ambil 14 weeks keatas 🤗

2y ago

ohh..nnti sya buka buku dlu...bru sya ambil vaksin to...tp klau ambil tiada temu jnji bolh ka jgk..

saya tak ambl pon dos 3: tkt jd apa2 skng dah 4bulan. 3kli temu jnji sye batal kan.

doktor pernah bgtau saya seeloknya lepas 14 minggu. Tp saya tunggu lps bersalin je

sy hamil 4minggu dah vaksin pfizer.. ok je xda mslh. mse tu sy xtau sy pregnant.

better 17w ke atS...xpe...awk cancel je...nnti die akn bg appointment Baru..

saya ambik masa 25w.. awal sangat 10w tu, cuba try mintak tangguh

Better 12w keatas

2y ago

ok..apa2 pn nnti nak tanya nurse jgk..