Dos penggalak adakah selamat ?

Salam semua . Soalan sy Sy telah pun terima tarikh temu janji untuk pengambilan dos penggalak pd 20/1/22 . Walhal kandungan sy telah memasuki 36minggu . Selamatkah sy utk mendapatkannya ?

2 Balas

Saya ada tgok tadi selain sis ada org post tanya, ada yg dah ambik waktu 25 weeks , dan ada jgk yg belum ambil. Katanya dorang takut nak ambik sbb ada baby, risau effect baby. Tapi depends pada kita nak ambik ke tak, dorang kata tadi nak ambik lpas bersalin pon takpe kalau mommy terlalu risaukan

Seeloknya dapatkan saranan dr untuk keadaan awak sebab dah 36 minggu