Gosok gigi dan lidah baby 1 y

Hai ibu2.. nak tanya macamana ibu gosok gigi dan lidah baby ya? Baby saya susah betul time nak gosok gigi..menangis macam kena pukul..dah bedung pun sama boleh meronta-ronta palingkan muka..and ibu2 guna berus gigi yang macamana ya?

2 Balas

sy gune cermin..bg die tgk gosok gg camne..jd die tertarik..jgn paksa nnt die jd x suke..ajak main2 dlu..bg die pegang sambil kite pegang..nyanyi sikit.sy gune y bb punye y berusnye halus n kecik je.

2y ago

wc♥