tak selesa

hai ibu² .. kenapa ya time tidur mengiring sebelah kanan perut asyik mengeras. sy skg dah 28w. kenapa ya? maaf ini first pregnant sy.. sampai sy tak selesa dibuatnya

1 Balas

Cbe tukar posisi tido sis..mgkin baby dduk belah kanan n 1 lgi baby da semakin besar jdi ruang utk dia jdi sempit..time mengeras tu usap2 perut byak kan bercakap dgan baby,Insha Allah dia fham ibu dia xselesa..sya dlu baby ske dduk belah kiri memg xbleh lar nk tdo ngiring ke kiri..dia sibuk duk tendang2 at situ 😂😂

4y ago

Sama2 😊