Tidur mengiring

Hye nk tnya. Nurse sarankan untuk tidur mengiring bila dh masuk sec trimester. Tapi tiap kali tidur mengiring kiri atau kanan. Mesti baby saya akan tendang2. Sy fikir macam dia takselesa . Ke dia tendang sebab selesa ? Hehe ni first time pregnant. So taktahu. Takkira siang atau malam ,sy tidur mengiring je mesti dia akan tendang. Kenapa ya ? #pleasehelp #firstbaby #firstmom

1 Balas

baby memang gitu,, sy pun sama,, trimester kedua saya suka telentang,, org kata xelok.. tapi selesa.. sy tido je huhu... masuk trimester ketiga.. xboleh nk telentang dh.. berat 😅 kena sengetkan perut.. bby tendang pun tendang lah haha.. saya lapik teddy bear bawah perut bila mengiring.. rasa selesa n lembut ja 😁

2y ago

Yeke ? Hehe okey thank you yaa 😁