baby berjaga malam

Hai ibu2.. Ada tak baby ibu2 semua bila mlm je mata bulat segar bugar.. Bila siang, nk mandi pn tdo.. Dh masuk dlm besen pn still tdo lg.. Ni dia senyum2 ketawakan mama sbb mama xcukup tdo mlm.. ??? Baby ainul mardhiah 18hari

baby berjaga malam
186 Balas

Pandai bergaya 😅😍😂😂😂

Awal2 anak saya pun mcm tu .. Msuk 2month dia dah ubah dah mlm dia tdo lena bngun pun skali je siang brjga la .tp tu la bila brjga siang ni melekat aje kt bdn pening saya xbole buat keje.

Cute

alahai tomey nya die tidur siap sengeh lagi.. eee. geram rasa nk geget hiding tu heheheh

Hensem nye dia 😊

Comelnyeee

Indahnya nama.. Seindah senyuman pemiliknya... 😍😍😍

comelnya

comelnyaaaa

comelnya cairnya tengok budak ni eiyy sengih gituu ❤️❤️❤️❤️❤️