Anak suka gosok telinga

Hai ibu2, ada tak anak2 ibu ada sejenis habit waktu menyusu. Anak sy baru 4 bln, waktu menyusu mesti akan gosok telinga dia. Ia jadi waktu menyusu saje. Ada masa sy rasa risau, takut ada serangga ke masuk telinga tp takde buat pulak bila tak menyusu. Ibu2 boleh share pengalaman jika ada. Thankyou

1 Balas

sama mcm anak sy dl. skrg dia menyusu mesti nak pegang mainan tangan sebelah 😂

2y ago

ooo ada jugak sama habit. btul skrg ni dh bsr 9bln tgn dia mst nk ada pegang sesuatu, tak mainan dia, jari kite pun dia pegang.