menggaru

Salam dan selamat malam.. Sy nk tnya..baby sy bila time menyusu dan tido mesti dia garu2 area telinga dia..bila check tgok mna tahu ada apa2 yg gigit..tpi xda..adakah tu normal atau sebalik nya..? Ada x baby ibu2 mcm baby sy suka garu..?

1 Balas

Waalaikumussalam. Baby dah berapa bulan? Baby sy 10 bulan. Masa nak tidur suka menggaru jugak. Kata nurse, baby dalam tempoh teething. Tp ada jugak nurse suruh periksa dulu, takut takut ada jangkitan ke, telinga baby tak bersih ke,