sakit kepla masuk 6 bulan

hai ibu sy puteri umur 27 thun kdungan sy dh masuk 6 bulan.sebelum ne dri kndungn 1hingga 5 bulan sy tk mabok kpla skit atu pening2 ne dh masuk 6 bulan bdn tk larat.kepla pening.ne kndung anak sulung memng mcm ne ke.ne sekrng semua nye malas.boleh bgi thu betol ke

1 Balas

Kdg2 anemia, drh merah kurang pn boleh jd asyik sakit kepala, pening, cepat letih. Ada jugak beberapa pendapat hormon punya kerja. Hormon progestron buat salur drh mengembang supaya baby dpt ckup zat, tp ada efek ke kepala jd sakit pala. Mcm2 teori. Tp kalau teruk dan berterusan kena pergi check dr

5y ago

Sy dh lama benti keja dh.mungkin jugk sy terlalu penat.buat keja2 dpur.biar lh sy duduk degn mertua..mungkin jugk hormon dlam bdn sbb berdn dua.ne isnin dh nak pergi cek dh.time ksih ye bgi pendpt😊 tpi skrng ne ada loyo2 tk munth pun..pening2 je