Period Boleh Mengandung Ke

Assalamualaikum mommy2 smua, sye nk tnye pda yg tau, org period bleh mngndung tk. Sbb dh 2 hri sye rsa tk sdp bdn,pgi smlm skit kpla, pgi ne skit prut, pning sngt2 dri pgi smpai ptg, dduk tk bleh, brdri tk bleh, nk bring je.. Pgi tdi ade jgk rsa loya, tpi tk lma.. Ape pndpt mommy2 smua, bleh bgi jwpn tk

2 Balas

Darah tu byk x? Mcm darah period biasa atau spotting sikit2? Kalau darah byk mcm biasa tu mgkin perubahan hormon masa period. Kalo tak try cek upt.

4y ago

Kdg2 hormon yg jd gitu

Keluar darah ke tak ? Kalau tak keluar, try la check upt. Memang ada kes yg period tapi pregnant. Tu pun kena selalu monitor dgn doc.

4y ago

Ada je cuma darah dia tak heavy la rasanya