MCM mne nk naikkan hb low?

Assalammualaikum. . MCM ne nk naikkan hb low. . Sy dh 10week 5 hari dh. .ne kli ke 2 sy g klinik. .sy nk minta pendapat . .ke ade susu ke ape ke naikkan hb ne. .🙏😌

4 Balas

kena jaga waktu makan ubt 2 jam sebelum atau selepas makan , kalau minum kafein atau susu gap lagi 2 jam , kalau timing ubt x betul mmg hb sng drop , ubt saya makan iberet lepastu makan jambu batu dgn seafood mcm kerang nnti hb naik

Awk try search kat tiktok.. "cara naikkan hb ibu hamil" nnti ada list makanan yg awak boleh mkn untuk naikkan hb.. hope it helps!

amalkan minum just buah naga setiap hari, dan buah delima. makan kena pantang jgk, jgn pantang tgk😂

hb brp?