Ingin tahu

Hai mammy kenpa haid klur mcm ini ye dh hari keempat dh mcm ne xada pula darah klur bulan lps sy mengalami keguguran. Sptutnya tarikh haid klur 23hari bulan 8 ne tpi tk sngka klur mcm ne pula. Ke ada mammy alami mcm ne. #pleasehelp

Ingin tahu
1 Balas

sy pernah alami sis..3hari sbelum tarikh patut period dia kluar coklat2 mcmni.cek upt -, jd masalh hormon xstabil. smpai seminggu lewat akhirnya kluar period.if upt awak +,mgkin spotting penempelan. moga ada rezeki sis..cek upt ye

2y ago

saya perna kluar mcam niey sis tapi terang skit pekat warna nyaa 2 hari jhak 😅