Bayi 1 bulan 12 hari meragam

Hi moms.. nk kongsi.. sblm ni bby sy mmg meragam sbb x ssuai susu & kolik perut kembung.. tp syukur dh recover msuk umr 1 bulan.. dia nangis pn nangis biasa je.. tp msuk 1 bulan 12 hari, ttba dia meragam menangis jerit2 susah nk pujuk.. risau la.. dh check pampers, susu kn smua dh.. knapa eh? Risau sgt

1 Balas

Mybe over tired. Sis bedung , bukak witenoice. Tak okay jgk kena jumpa ustaz. Baby kecik lg mybe dpt nampak benda2 tu