susu badan .

hai ibu ibu , saya nak tanya , ada tak anak ibu ibu sejak lahir memang tak mau minum botol langsung tapi selepas 6bulan dia mau jugak minum botol ? anak saya ni memang tak mau langsung minum botol , macam macam puting dah cuba .

2 Balas

Anak saya. Mcm2 btol saya cube. Last skali cy e botol n puting NUK yg kaler coklat, then lembut je puting die.. Finally die xtolak.. Memule die main2 kt lidah. Gigit2. Pastu bru die mnum. Syukur