Fully breastfeeding

Hai.. Ada tak mommies pengalaman baby yg langsung tak Mahu minum botol? Anak saya suda 9 bulan lebih. Tapi langsung tak Mahu minum botol. Sudah Cuba semua jenis botol dan puting. Tapi semua baby tolak. Baby cuma nak direct lactating dari breast saja.. Reason nak bagi minum susu botol sebab susu dah start nak kering. Tolong😭

1 Balas

mna sis thu susu dh nk kring..jgn fkir mcm tu sis..trus je bg..kne sntiasa positif..susu aku byk lg..susu aku byk lg..