Cetaikan Susu

Assalamualaikum Nak Tanya Anak Saya Baru Setahun. Saya Tengah Pregnant 5 Bulan Macam Mana Nak Ceraikan Susu Badan. Anak Tak Mo Langsung Minum Susu, Tengok Warna & Bau Pun Dia Dah Tolak Susu Botol. Saya Dah Try Pump Sama Juga Dia Tak Mau Minum. Anak Ade Enzima Banyak Susu Dah Cuba Cuma Isomil & Samilac Ja Dia Tak Gatal. Masalahnya Anak Tak Mo Menyusu Guna Botol. Boleh Bagi Pendapatbor Cadangan Nak Ceraikan Susu Badan?

2 Balas

ceraikan susu taktau. tapi kalau nak ajar dia minum susu guna botol, orang pesan kena orang lain yg bagi. kalau mak yg bagi, dia taknak sbb ada bau badan mak. so mungkin kena duduk jauh2 kalau nak orang lain bg susu botol kat dia. 😅

sama mcm anak sy..lgsg xnak botol .xnak suau FM..