Mabuk Dan Muntah

Hai ibu-ibu, saya nak minta pendapat ibu-ibu semua.. Wife saya setiap pagi pening-pening then muntah-muntah.. Kesian saya tengok dia.. Ada tak tips yang ibu-ibu boleh share kan untuk kurangkan issue macam tu? Terima kasih.. ?

2 Balas

Sy dulu kemam asam.. utk kawal loya. Ad jual kt 7e asam keping kcik2 wrna putih dlm botol kcik jernih. Time check up gtau nurse, nurse bg ubat tahan muntah. 1 lg elak mkan trlalu kenyang. Nty kluar balik. Makan skit tp kerap.

5y ago

Baik ibu.. Terima kasih.. 😊

sy pgi2 kne mkn dlu..minum milo/teh panas n mkn srapan baru kurang mual..kalo skip mmg mual nk muntahh..lg satu mkn buah oren..

5y ago

In sya Allah.. Terima kasih.. 😊