Muntah Berpanjangan

Hi ibu ibu. Ada tips tak untuk hilangkan mual, muntah 4-5 kali sehari? Saya cepat pitam bila berdiri dan pening. Ni first baby jadi tiada pengalaman. Terima kasih untuk semua yang membantu ♥️#bantusharing #firstbaby

1 Balas

Hi ibu, awak cuba kerapkan makan. Maksud saya makan snack berkhasiat dalam kuantiti kecil. Saya dulu pun kuat muntah. Saya boleh telan biskut oatmeal je untuk elak muntah. Kalau saya biar perut kosong, memang akan muntah terus . Pitam tu saya rasa baik awak check doc. Takut tekanan darah rendah